Συχνές Ερωτήσεις

Καλωσήρθατε στο νέο πεδίο FAQs όπου συνοψίζονται συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις, που αφορούν σε γενικές πληροφορίες, σε τρόπους παραγγελιών κ.α. Η εταιρεία Londessa Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε.Ε  θα προσπαθεί να ανανεώνει το συγκεκριμένο πεδίο, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

 • Η εταιρεία Londessa Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε.Ε είναι Ελληνική και ιδρύθηκε το 1988 στην Καβάλα.

  Στις πλέον σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει και με τα έμπειρα στελέχη της δραστηριοποιείται:

  • Στο χώρο κομμωτηριακών ειδών με μια πλήρη γκάμα από έπιπλα, αξεσουάρ και προϊόντα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης όπως βαφές μαλλιών - μαλακτικές - σαμπουάν κτλ.
  • Στο χώρο της ομορφιάς με μια φανταστική ποικιλία επώνυμων προϊόντων μακιγιάζ - αρωμάτων & περιποίησης μαλλιών-σώματος, με αποκλειστική διάθεση της εταιρείας καλλυντικών Golden Rose για Ελλάδα & Κύπρο.

  Εκτός από το ευρύ πελατολόγιο που διαθέτει η εταιρεία στον ελληνικό χώρο, πραγματοποιεί εξαγωγές σε έξι κράτη εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας καταφέρει με αξιοπιστία και συνέπεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

 • Η εταιρεία Londessa A.E.E. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GOLDEN ROSE στην Ελλάδα & στην Κύπρο.

 • Τα καλλυντικά προϊόντα της πολυεθνικής εταιρείας GOLDEN ROSE δεν είναι Ελληνικά.

  Παράγονται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε υπερσύχρονα εργοστάσια με τα υψηλότερα standards ποιότητας & ελέγχων, όπως το Βέλγιο και η Γερμανία και με παράλληλη παραγωγή και στην Κωνσταντινούπολη.

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 και είναι παγκοσμίως γνωστή για τις εξαγωγές της σε πάνω από 93 χώρες, με εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες να εμπιστεύονται τα προϊόντα της, ανά τις 5 Ηπείρους.

  Η GOLDEN ROSE είναι 5η στην παγκόσμια κατάταξη σε πωλήσεις βερνικιών νυχιών, ενώ έχει βραβευμένα προϊόντα με beauty awards από το διεθνές περιοδικό μόδας GRAZIA, όπως τα Longstay Liquid Matte Lipstick "kissproof", Rich Color Nail Lacquer & Longstay Μatte Foundation! 

 • Τα καλλυντικά προϊόντα GOLDEN ROSE είναι απόλυτα ασφαλή, δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένα και παράγονται με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ISO 9001:2008 περί προτύπων ελέγχουν ποιότητας ISO 22716:2007 Cosmetic-GMPCosmetic-GMP.

  Παράλληλα, είναι από τις ελάχιστες εγκεκριμένες εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως που κατέχει την ειδική Βρετανική πιστοποίηση BRC (British Retail Consortium) που αφορά στα υψηλότερα standards παραγωγής, καθώς και το δικό της προηγμένο μικροβιολογικό εργαστήριο. Όλα τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Για κάθε προϊόν διενεργούνται όλοι οι απαραίτητοι φυσικοχημικοί & μικροβιολογικοί έλεγχοι σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας οι οποίοι διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και την ασφάλεια του καταναλωτή. Τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στην Ευρωπαϊκή Πύλη καταχώρησης καλλυντικών προϊόντων.

 • Όλα τα προϊόντα της GOLDEN ROSE δεν περιέχουν parabens και γλουτένη, κατέχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (Declaration Forms). Πολλές σειρές είναι ιδανικές και για τους vegans!

 • Όχι, δεν γίνονται κανενός είδους πειράματα σε ζώα, κατέχοντας την απαραίτητη πιστοποίηση (Declaration Form). Είναι 100% crueltyfree.

 • Αμιγώς GOLDEN ROSE καταστήματα δεν υπάρχουν, πλην της Καβάλας όπου βρίσκεται η έδρα της αποκλειστικής αντιπροσώπου εταιρείας μας LONDESSA S.A (κεντρικές εγκαταστάσεις) στην Νηλέως 3, το Εκθεσιακό Αθηνών στην Κατερίνης 2 & Κωνσταντινουπόλεως 23 (3ος όροφος) περιοχή Γκάζι - Κεραμεικός και το Εκθεσιακό Θεσσαλονίκης, στην Βίκτωρος Ουκγώ 3 (3ος όροφος), στο κέντρο της πόλης.

  ΚΑΒΑΛΑ (ΕΔΡΑ):

  Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08.00 έως τις 16.30 

  ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ SHOWROOM ΑΘΗΝΩΝ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

  Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 17.00

  Ώρες κοινού: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.30 έως τις 16.30

 • Η εταιρεία Londessa, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Golden Rose σε Ελλάδα και Κύπρο βρίσκεται σε ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε ένα μεγάλο δίκτυο φαρμακείων. 

  Μπορείτε να βρείτε το κοντινότερο συνεργαζόμενο κατάστημα με τοποθέτηση stand GOLDEN ROSE καθώς και το δίκτυο φαρμακείων, κλικάροντας από το μενού "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" την επιλογή "Δίκτυο Καταστημάτων".

  Στην σελίδα που θα ανοίξει επιλέξατε τον Νομό που σας ενδιαφέρει. Βοηθητικά, στο κενό πεδίο (της ίδιας σελίδας) έχετε την δυνατότητα να πληκτρολογήσετε και την Περιοχή που σας εξυπηρετεί!

  Τα καταστήματα υπάρχουν και ως επιλογή στο επάνω μέρος του αρχικού μενού της εταιρικής μας ιστοσελίδας www.londessa.gr όπως και σε εικονίδιο - banner στο τέλος της.

 • Η πολιτική της εταιρείας δεν συνεργάζεται με οικιακούς dealer, αλλά με φυσικά καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα τρίτων (βάσει ειδικής σύμβασης).

 • Στην περίπτωση που έχετε φυσικό κατάστημα ή σκοπεύετε να ανοίξετε και επιθυμείτε να τοποθετήσετε τα προϊόντα της εταιρείας μας, μπορείτε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την ειδική φόρμα συνεργασίας, επιλέγοντας από το μενού "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" το υπομενού "ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ".ή να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο εταιρικό email: info@londessa.gr

  Εναλλακτικά, αναλόγως της περιοχής σας, υπάρχουν και οι κατά τόπους αντιπρόσωποι χονδρικής τους οποίους βρίσκετε στο μενού "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και υπομενού "ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΧΟΝΡΔΙΚΗΣ"

  Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο 2510 247500 (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 08.15 - 16.30.

 • Η εταιρεία λαμβάνει μέρος σε Επαγγελματικές Εκθέσεις Ομορφιάς ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του brand GOLDEN ROSE σε υποστηρικτική συνεργασία με επιλεγμένους εταιρικούς της πελάτες:

  BEAUTY GREECE (Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανία, Αθήνα)

  BEAUTY MACEDONIA (Helexpo ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη)

  BEAUTY FESTIVAL (Εκθεσιακό Κέντρο Περιστέρι, Αθήνα)

  HAIRPROF (Σ.Ε.Φ, Αθήνα)

 • Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία Londessa Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί A.E.E συγκαταλέγεται στις λίγες ελληνικές εταιρείες με συνεχόμενη δραστηριότητα & προβολές στα ΜΜΕ, με καταχωρίσεις, χορηγίες, ανταποδοτικές προβολές & διαγωνισμούς σε έντυπα, ηλεκτρονικά μέσα και τηλεοπτικές, θεατρικές παραγωγές, όπως:

  ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ:

  ΌΜΙΛΟΣ ΔΟΥΣΗΣ: Miss glitter mag, YOU weekly mag, YES star, The Body της κας. Βίκυς Χατζηβασιλείου (Διαφημιστικές Καταχωρίσεις, ΔΩΡΑ Golden Rose, ρεπορτάζ, αγοράς)

  PLAN A: DOWN TOWN Magazine (Διαφημιστικές Καταχωρίσεις στο επετειακό τεύχος & στο γυμνό τεύχος κατά του HIV, ρεπορτάζ αγοράς)

  ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.: Περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ (προσθήκη στην στήλη Ομορφιάς - ρεπορτάζ αγοράς)

  ΌΜΙΛΟΣ METROMEDIA: Περιοδικό IDENTITY, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Zoo Radio, Velvet, Repuplic, Metrosport

   

  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:

  STAR TV (Μόνιμος συνεργάτης makeup brand εσωτερικών παραγωγών*)

  *LIVE U με την κα.Πόπη Τσαπανίδου sponsoring makeup brand 2016 / 2017

  *ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ με την κα.Ζήνα Κουτσελίνη sponsoring makeup brand 2016 / 2017

  *Δελτία Ειδήσεων STAR και κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με την κα. Μάρα Ζαχαρέα

  STAR TV (Ο Τροχός της Τύχης) sponsoring makeup brand 2016 / 2017

  STAR TV (Τηλεοπτική σειρά ΑΡ3ΝΑ) sponsoring makeup brand 2017

  ALPHA TV (Σπίτι μου Σπιτάκι μου) sponsoring makeup brand 2016 / 2017

  ALPHA TV (STEADY READY COOK με τον Άκη Πετρετζίκη) sponsoring makeup brand 2017

  ERT3 (Καθημερινά & Απλά) sponsoring makeup brand 2016 - 2018

  ERT2 (Στα παιδιά ο Λόγος) sponsoring makeup brand 2017

  EXTRA TV (Ανάδειξε το) sponsoring makeup brand 2017

  AΡΤ TV (Καλημέρα τι κάνεις) με την κα. Αντελίνα Βαρθακούρη, sponsoring makeup brand: 2018

  STAR TV (Ο άντρας των Ονείρων μου), sponsoring makeup brand 2017 / 2018

  ΑΝΤ1 (4ΧΧΧ4), sponsoring makeup brand 2017 / 2018

  ANT1 (Talking Nomads) με την κα. Κατερίνα Ζαρίφη, sponsoring makeup brand 2018

  ANT1 (Ρουκ Ζουκ) με την κα. Ζέτα Μακρυπούλλια, sponsoring makeup brand 2018

  ALPHA TV (Έλα στη θέση μου), sponsoring makeup brand 2018

   

  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ / ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΗ ΔΩΡΟΘΕΣΙΑ:

  EPSILON TV:

  Το πρωινούλι ,με την κα. Όλγα Λαφαζάνη

  Namaste, με την κα. Ναταλία Γερμανού

  Φτιάξε καφέ να στα πω , με την κα. Κατερίνα Καινούργιου

  La Biri Biri, με την κα. Χριστίνα Λαμπίρη

  Έτοιμο το Πρωινό, με τους κο. Κρατερό Κατσούλη & την Κατερίνα Καραβάτου

  SKAI TV (Κάνε Παζάρι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου)

  STAR TV (Στη φωλιά των κούκου) με τους κο. Κρατερό Κατσούλη & την κα. Κατερίνα Καραβάτου

  EPSILON TV (Διαγωνισμός στα social media – Instagram) από την κα.Τατιάνα Στεφανίδου

   

  ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:

  ΧΥΤΗΡΙΟ Θέατρο: “Πετάει – Πετάει’’ Οικονομικός Χορηγός & χορηγός μακιγιάζ: 2016 / 2017 (1η – 2η σεζόν)

  Συντελεστές: Σοφία Βογιατζάκη, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης (φιλική συμμετοχή: Τζέση Παπουτσή).

  ΧΥΤΗΡΙΟ Θέατρο: “Πετάει – Πετάει’’ Χορηγός μακιγιάζ: 2017 / 2018 (3η σεζόν)

  Συντελεστές: Σωτήρης Καλυβάτσης, Κόνι Μεταξά, Μάνος Παπαγιάννης, Σοφία Παυλίδου, Ρέα Τουτουνζή (φιλική συμμετοχή: Βάσια Τριφύλλη).

  ΧΥΤΗΡΙΟ Θέατρο: “ Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ” Χορηγός μακιγιάζ: 2017 / 2018 (1η σεζόν)

  Συντελεστές: Φανή Γέμτου, Γιάννης Μπουραζάνας, Δημήτρης Μάριζας, Τέτα Καμπουρέλη, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου. Στο ρόλο της Άννα Φρανκ η Κωνσταντίνα Δαούτη. (φιλική συμμετοχή: Αλμπέρτο Εσκενάζη).

  BROADWAY Θέατρο: “Γοργόνες και Μάγκες” Χορηγός μακιγιάζ: 2017 / 2018 (1η σεζόν)

  Συντελεστές: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου, τραγούδι Άρτεμις Ματαφιά.

  Ο Τάσος Κωστής και στον ρόλο της αρχόντισσας η Έφη Παπαθεοδώρου. Στον ρόλο του Παναγή, μετά απο 50 χρόνια, σε μία εμφάνιση σταθμό ο Γιάννης Βογιατζής.

  Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος.

  Χορευτές: Νίκος Γιάννης, Ρομίνα Κοστέα, Έλενα Κοτίδου, Έμιλυ Λούμπα, Κλέλια Μενελάου, Δαμιανός Μέτσο, Νικόλας Παπαδάτος, Αθανάσιος Πισανίδης, Μαριφίλια Σκλαβούνου, Κωνσταντίνος Φρίγγας

  FASHION SHOW Πειραιά / 9 Ιουνίου 2017

  Χορηγός προϊόντων μακιγιάζ των μοντέλων, υπό την υποστήριξη των ΙΕΚ Όμηρος (Τομέας Ομορφιάς). 

  FASHION SHOW – 4 CONCEPT Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / 5 Νοεμβρίου 2017

  Οικονομικός και προϊοντικός χορηγός μακιγιάζ των fashion shows, με την υποστήριξη της Σχολής Freddy Makeup Stage, ζωντανή βιτρίνα με μοντέλα και αφιέρωμα του brand Golden Rose.

  1rst BEAUTY BLOSSOM CONGRESS Athens Plaza / 18 & 19 Μαρτίου 2018

  1ο Διεθνές Συνέδριο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών και Extension Βλεφαρίδων. Αποκλειστικός προϊοντικός χορηγός μακιγιάζ, υπό την μορφή beauty bags προς τους συμμετέχοντες συνέδρους.

   

  ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ:

  2ο SYROS TRIATHLON / 15-18 Ιουνίου 2017, Σύρος

  Πρόθυμος υποστηρικτής επιβράβευσης με 12 σετ αδιάβροχων προϊόντων μακιγιάζ Golden Rose στις 4 κατηγορίες κολύμβησης Γενικής Γυναικών.

   

  ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

  1.    Οικονομικός Χορηγός Εταιρεία, με διάθεση 10.000€ κατά τον μήνα Δεκέμβριο (αντί διαφημιστικής προβολής) προς τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» http://www.hamogelo.gr/gr/el/chorigoi/

  Στηρίξτε τις δράσεις του Οργανισμού, καλώντας στο 19810 ή επισκεφτείτε το website http://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

  2.    ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί (Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής & Επαγγελ­ματικής Ένταξης Ατόμων με Ανα­πηρίες), με διάθεση 1.500€

  Στηρίξτε τις δράσεις της Μέριμνας για το Ειδικό Παιδί: https://goo.gl/LUBdmk

  3.    Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης ''Άγιος Γεώργιος''  Καβάλας, με διάθεση 1.500€

  Στηρίξτε τη δράση του Σωματείου: https://goo.gl/XGd8Ym

  4.    Οικονομικός Χορηγός Εταιρεία, με διάθεση 5.000€ κατά τον μήνα Σεπτέμβριο (αντί διαφημιστικής προβολής) προς τον Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου»

  Στηρίξτε τις δράσεις του Οργανισμού, καλώντας στο 19828 ή επισκεφτείτε το website http://www.kivotostoukosmou.org

  5.    Οικονομικός Χορηγός Εταιρεία, με διάθεση 5.000€ κατά τον μήνα Ιούλιο (αντί διαφημιστικής προβολής) προς τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» http://www.hamogelo.gr/gr/el/chorigoi/

  Στηρίξτε τις δράσεις του Οργανισμού, καλώντας στο 19810 ή επισκεφτείτε το website http://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

  6.   Προϊοντικός υποστηρικτής Εταιρεία, υποστηρίζοντας τις Δράσεις του 9ου Race 4 the Cure – Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» 01 Οκτωβρίου 2017.

  Ενημερωθείτε για το έργο στο Άλμα Ζωής και υποστηρίξτε τις δράσεις και το έργο του, ενάντια στον καρκίνο του μαστού www.almazois.gr  Ι   www.agonizomai.gr Ι   www.greecerace.gr

  7.   Προϊοντικός υποστηρικτής Εταιρεία στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας 2017 του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», 21 Ιανουαρίου 2018, Wyndham Grand Athens

  Ενημερωθείτε σήμερα και υποστηρίξτε τις δράσεις και το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών, με καρκίνο του μαστού www.almazois.gr  Ι   www.agonizomai.gr Ι   www.greecerace.gr

  8.  Δωροθέτης Εταιρεία, με διάθεση σετ μακιγιάζ προς τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την Πρωτοχρονιάτικη περίοδο, Δεκέμβριος 2017

  Στηρίξτε τις δράσεις του Οργανισμού, καλώντας στο 19810 ή επισκεφτείτε το website http://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

 • Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη!

  1. Στην ιστοσελίδα μας www.londessa.gr επιλέγοντας το SHOP ONLINE ή απευθείας στο www.londessa.gr/eshop 

  Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και έπειτα το προϊόν, το οποίο αφού επιλέξετε (π.χ. κωδικό) πατάτε "Προσθήκη στο Καλάθι". Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βλέπετε στο επάνω δεξιά μέρος της σελίδας το εικονίδιο με το "Καλάθι Αγορών" που εμφανίζει πόσα είδη έχουν προστεθεί στο καλάθι σας. Κατόπιν, συνεχίζετε κανονικά τα βήματα της αγοράς!

  Με την συμπλήρωση των στοιχείων σας και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, λαμβάνετε στο email σας το Ατομικό Δελτίο Παραγγελίας (με τα στοιχεία σας, τον αριθμό παραγγελίας και τα είδη που επιλέξατε).

  2. Ενναλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και τηλεφωνική παραγγελία, καλώντας στα κεντρικά μας 2510 247500 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08.15 - 14.30)

 • Υπάρχουν 4 τρόποι πληρωμής. Εσείς επιλέξτε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα! 

  Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, με ανάθεση εντολής και ελέγχου σε συνεργαζόμενη εταιρία courier (ACS) η οποία εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοση. 

  - Κατάθεση & e-banking στον λογαριασμό της εταιρίας μας: 

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ή ALPHA BANK

  *Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό παρακαλούμε αποστείλετε με fax (2510 247600) ή με e-mail στο info@londessa.gr το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο οποίο θα αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας. Με την ενημέρωση της λήψης του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

  Pay Pal: O ασφαλέστερος παγκοσμίως τρόπος για πληρωμές μέσω διαδικτύου. Σε εμάς δεν αποκαλύπτεται κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της Paypal και εκεί συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Pay Pal: www.paypal.com  
  Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε μέλος του Pay Pal για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

  -Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (prepaid): Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER για τη συναλλαγή σας, είτε cash card ή προπληρωμένη prepaid card (η έκδοση της γίνεται στις τράπεζες). Θεωρούμε μείζονος σημασίας την ασφάλεια των συναλλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα της παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, μεταφέρεστε στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της τράπεζας σας για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η κάρτα σας ελέγχεται και το ποσό δεσμεύεται. Τα στοιχεία της κάρτας αποκαλύπτονται μόνο στην τράπεζα και όχι σε εμάς ή σε κάποιον τρίτο, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη εξασφάλιση της συναλλαγής. 

   
 • Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την παραλαβή και αφού το έχετε γνωστοποιήσει με e-mail στο info@londessa.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ολοκλήρωση της διαδικασίας και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή της. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα είναι στην κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς να τα έχετε δοκιμάσει ή έχετε ανοίξει τη συσκευασία καθώς επίσης πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο πώλησης υποχρεωτικά κατά την επιστροφή.

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΦΘΟΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ "ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ". Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  Για την επιστροφή των προϊόντων (εκτός από την περίπτωση που ευθύνεται ο μεταφορέας ή υπάρχει φθορά), επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής. Οι επιστροφές χρημάτων των προϊόντων που έχουν επιστραφεί γίνονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της επιστροφής.

 • Σε παραγγελίες έως 29,99€ τα έξοδα αποστολής είναι 2€ (σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει έξτρα χρέωση +1€), ενώ με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, καθώς καλύπτονται από την εταιρεία μας. Όλοι οι παραπάνω όροι ισχύουν μόνον για αγορές & παραγγελίες εσωτερικού (Ελλάδα).

 • Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες μέρες* από την στιγμή που παραλάβετε τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας (το τμήμα παραγγελιών λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή)

  Από την στιγμή που αποστέλλεται η παραγγελία στο σύστημα μας, αρχειοθετείται και εκτελείται με σειρά προτεραιότητας, την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη (αναλόγως του φόρτου παραγγελιών). 

  Μόλις εκτελεστεί η παραγγελία σας και παραδοθεί στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier ενημερώνεστε με sms ή με e-mail σχετικά με τον αριθμό της αποστολής του δέματός σας, έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε ηλεκτρονικά την πορεία της παραγγελίας σας!

  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ Η ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑΣ

 • Δεν χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος χρήστης για να πραγματοποιήσετε αγορά. Ωστόσο, σε περίπτωση που γίνετε μέλος της LONDESSA.gr οι αγορές σας θα είναι ευκολότερες και γρηγορότερες, καθώς τα στοιχεία σας θα είναι αυτόματα στην φόρμα παραγγελίας (τα οποία μπορείτε όποτε θελήσετε να αλλάξετε στην επιλογή "ο λογαριασμός μου"). Επίσης, αποκτάτε τη δική σας wishlist ώστε να παρακολουθείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και να μας γράφετε τα σχόλια σας πιο άμεσα!!!

 • Μπορείτε να μας στείλετε email στο info@londessa.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2510 247500 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08.15 - 16.30) ή με fax στο 2510 247600

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Ενημερωθείτε σχετικά στη σελίδα πολιτική χρήσης cookies.