08 Νοε. 18

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Ο Βαπτιστικός της Κυρίας» με χορηγό την Golden Rose!

Συντάκτης: Μαρία Ματθαίου
Tags:

Περήφανος Χορηγός μακιγιάζ Golden Rose Greece - Londessa S.A. 
Επίσημη Πρεμιέρα σήμερα για το «Ο Βαπτιστικός της Κυρίας» σε μετάφραση, ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία Haris Romas- My page στην κεντρική σκηνή του ανανεωμένου Athinais Cultural Center, με τους Χάρη Ρώμα, Σωτήρη Καλυβάτση, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Αντώνη Καλομοιράκη και Εύη Κολιούλη.
Στον ρόλο του Βαπτιστικού ο Όθων Μεταξάς!
*
Πρόκειται για την γνωστή γαλλική φάρσα στην οποία στηρίχτηκε ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης για να γράψει τον "Βαφτιστικό" που θεωρείται η δημοφιλέστερη Ελληνική οπερέτα όλων των εποχών!Ανέβηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1917 με πρωταγωνιστές την Κυβέλη και τον Αιμίλιο Βεάκη!
*
Υπόθεση του έργου: 
Ένας ζωηρός βαφτιστικός ερωτεύεται από φωτογραφία την όμορφη νονά του που έχει να τον δει από τότε που τον βάφτισε! Είναι όμως ο αληθινός βαφτιστικός ή κάποιος άλλος συμπολεμιστής του στο μέτωπο, που έχει βάλει στο μάτι την παντρεμένη γυναίκα; Τι θα πει ο άντρας της όταν τους πιάσει στα πράσα; Και ακόμη περισσότερο πώς θα δικαιολογηθούν στον αυστηρό συνταγματάρχη θείο όταν εκείνος μπουκάρει ξαφνικά, ανεμίζοντας με μανία την σημαία της ηθικής;
Με φόντο τους Βαλκανικούς πολέμους ο "Βαφτιστικός της Κυρίας" υπόσχεται τρελές φαρσικές καταστάσεις, συνεχείς ανατροπές και ξέφρενο γέλιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Παραγωγή:
Στράτος Μαρκίδης

Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία, React, 6946507792

Χώρος: Θεατρική Σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ (Καστοριάς 34, Αθήνα)
Τηλέφωνο: 2103480099 – 2109483533 – 6979394246

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 18:30 (λαϊκή), Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:30 (λαϊκή) και στις 21:00, Κυριακή στις 19:00